27 decembrie 2008

Mamelor din lumea întreagă

nu vă puneţi baza în politicianul român. Nici măcar când acesta se numeste Lavinia Şandru şi iniţiază o lege pentru mame, după cum se bătea în piept acum câteva luni. Numai bine pentru alegeri.
Acum ne-am răzgândit, nu e bine, că nu e plafon. Din cauza unei notăriţe care va primi potrivit legii douăzeci de mii de lei pe lună, se clatină ditamai legea votată în unanimitate. Halal unanimitate, dacă ei nu au bani să plăteasca câteva sute de mii. Pare-se că femeile au avut succes în România în tăcere, pentru că până acum nu se prinse nimeni că se câştigă bine şi ca femeie de afaceri, etc. , nu numai ca director la Transporturi.
Un alt lucru mirobolant l-am auzit astăzi la Realitatea. Că vezi doamne, dacă am mai mulţi copii, ar trebui să primesc n x 85% din totalul veniturilor. Tipic pentru România, unde mentalitatea este una de cerşetor în faţa statului, care trebuie să dea.
Păi bine, femeia lui Dumnezeu, statul îţi dă 85% din totalul veniturilor, nu pentru fiecare cap de căciuliţă tricotată, ci pentru că vei spori numărul de plătitori de impozite mai târziu. Ţie! Nu copilului! Pentru că nu există 85% din totalul veniturilor realizate de copil în ultimul an. Nu că nu ţi-ar plăcea să îl pui la muncă cât de repede cu putinţă.