12 aprilie 2012

scurt manual de cheltuit banii

Las-o mă naibii de treabă! Cum să declari că o să faci o mie de exemplare electronice?! Electronice!!!

Manualul urmează să fie editat în 1.000 de exemplare pe suport de hârtie şi alte 1.000 pe suport electronic.

Cîinele electronic a ajuns la Primărie! Nu ştiu dacă e vina celor de la RL sau chiar aşa au declarat angajaţii lui Oprescu. Şi cum o să fie suportul ăla electronic? Le dă dischete aurite? Ce te-mpiedică să faci douăjdemii???!!!

Mai bine le lua ipaduri de banii ăia. Apropos de ipaduri, cei de la TVR au avut bani de macuri, dar de instalat tot Windows au instalat, deh, păi doar nu era să se apuce angajatu să înveţe să lucreze într-un alt sistem de operare. Nu că s-ar fi descurcat bine şi cu ăla vechi.

Cînd şi-au făcut măgăoaia aia lîngă Cişmigiu, de ziceau că e centru de informare şi relaţii cu cetăţenii, apăruse o siglă dubioasă, care între timp a dispărut. Primăria se făcea că plouă atunci cînd au întrebat oamenii de ea.

Jenant, dar nu pentru Oprescu, ci pentru cei care intenţionează să-l mai voteze o dată.

De ce avem noi acum nevoie sunt nişte whistle-bloweri care să-i mai scandalizeze pe oameni, că văd că raţiunea sforăie mai rău ca Frumoasa din Pădurea adormită.

That was years ago. My cringe muscles have turned into crow's feet. The ten resumes a month I was sending out dwindled into five, then two, then one, then zero. No one wants me. I'm blacklisted.