21 mai 2012

AMR 5 zile

Cresterea din acest an nu este deloc spectaculasa fata de anul precedent. Putem observa in continuare aceeasi tendinta de crestere insa este moderata si fara salturi majore.

de aici
cînd prietenii mei care dîrdîiau în Piaţa Universităţii se plîngeau că nu vin mulţi să protesteze, le spuneam că probabil că restul sunt mulţumiţi. Probabil că aşa se întîmplă şi cu modul în care administrează statul banii dumneavoastră.

Toată lumea-i fericită şi putem să mergem să ne culcăm liniştiţi. Sau nu. Dacă faceţi parte din prima categorie, somn uşor, statul veghează pentru voi.

Dacă nu vă regăsiţi printre cei cu somnul greu, atunci mai aveţi cîteva zile (25 mai este data limită) în care puteţi pune mîna să completaţi formularul şi să-l trimiteţi pe adresa administraţiei financiare de care aparţineţi. FORMULARUL NOU, pentru că dacă nu ştiaţi, s-a schimbat de anul trecut, iar cele vechi este foarte posibil să nu mai fie primite!

Eu vă recomand să-i redirecţionaţi către Asociaţia Inima Copiilor, pentru care puteţi descărca formularul 230 gata completat cu datele asociaţiei (pentru cei care au venituri suplimentare, formularul 200).

Iar dacă tot nu sunteţi mulţumiţi şi vreţi să faceţi mai mult, atunci strîngeţi mai multe formulare şi trimiteţi-le pe adresa Asociaţiei (în timp util, ţinînd cont de termenul limită de 25 mai)

Bucuresti: str. Anastasie Panu nr. 30, bloc A16, sc. A, ap 10, Sector 3, Bucuresti, România, Cod postal: 031166