03 martie 2008

NIN - Ghosts I - IV

UPDATE ce am uitat sa spun este ca albumul este licentiat Creative Commons Attribution Non-Commercial Share Alike. Yummy!
iar pe album, mai pot fi ascultati, in afara de Trent Reznor, Adrian Belew [of David Bowie si King Crimson fame] Atticus Ross, Alessandro Cortini, Alan Moulder. Grafica ii apartine lui Rob Sheridan, un alt colaborator indelungat al lui Reznor.


In sfarsit. Dupa experienta mai putin reusita de anul trecut, Trent Raznor si Nine Inch Nails lanseaza un nou album, Ghosts I - IV, impresionant, macar prin volum. 36 de piese! Asta este un album pentru sfarsitul lumii. Prima piesa poti sa o primesti pe mail, gratuit, iar pentru inca 5$ poti sa descarci intreg albumul. Daca inca ai dubii, sau nu l-ai gasit pe oink, pentru ca nu mai exista site-ul, poti sa stai pe site si sa il asculti in intregime [bine, nu in intregime, ci doar 11 piese, care suna foarte bine, si nu o spun doar pentru fanii nine inch nails]. Pare-se ca Radiohead si cascadoria lor de marketing de anul trecut nu a ramas fara urmari.



via Pitchfork Today

daca vreti sa descarcati piesele gratuite, inarmati-va cu rabdare, eu asa am facut.