23 aprilie 2008

2/2

  • Despre Darfur, conflictul palestiniano-israelian, criza nord coreeana, prezentari multimedia, foarte interesante, cu foarte multe detalii, intr-un format cu care deja ne-am obisnuit pe internet. Pe site-ul CFR [Council On Foreign Relations] la sectiunea interactiva. In special, cel despre Darfur este extrem de emotionant. Via Media Storm [autorii prezentarilor]

 

 

  • Victor Kapra scrie un manual minimal de comportament fata de bloggeri/bloguri destinat zonei corporate . Incep sa apara mai multe initiative de studiere a fenomenului blogurilor. Serioase. Astept cu interes, pentru ca discutia cu Bobby Voicu de la Radio Lynx a fost cam scurta si n-am aflat prea multe.
  • RODIPET apeleaza la mila editorilor pentru a supravietui. Cat de jos poti sa ajungi, cat de rau te pot roade buzunarele? Via Media lui Comanescu
  • Ce stiu clientii si nu stiu companiile. Via remarkable communication. Dar vor afla, cat de curand.
  • Si tot legat [intr-un fel de Darfur]. In Haiti, oamenii au inceput sa mance noroi. Ad litteram. Un articol despre o alta lume, cea care resimte cel mai tare criza financiara de anul trecut, si nu prin intermediul datelor financiare trimestriale, din New York Times, via Boing Boing.

“It’s salty and it has butter and you don’t know you’re eating dirt,” said Olwich Louis Jeune, 24, who has taken to eating them more often in recent months. “It makes your stomach quiet down.”

  • Politia britanica are o aplicatie pe Facebook. Poke them! Via Techdirt.
  • si in final, un articol despre cum majoritatea bloggerilor nu merita sa primeasca bani din publicitatea pe blog. Se leaga un pic de disputa de saptamana trecuta, de la Olimpiadele Comunicarii. Via Techmeme.
  • si cum am putut sa uit, a revenit The Gillmor Gang. Nu va extaziati, nu sunt fratii lui Gilmore Girls. Dar sunt la fel de interesanti. Un exemplu puteti sa gasiti aici [Mike Vizard, Dana Gardner, Dan Farber, Hugh MacLeod, Doc Searls, Jason Calacanis]. Are download si o interfata fantastica. Asa ar trebui sa arate un podcast. Aviz amatorilor.

 

It is with great pleasure that we all reassembled earlier today to relaunch The Gillmor Gang in its new home on the TechCrunch Network.