21 mai 2008

De campanie

back to school ..

din ziarul Gandul de astazi:vintagetoy

 

Profesorul de ştiinţe politice Jean-Michel de Waele de la Universitatea Liberă din Bruxelles afirmă, referindu-se la campania electorală, că este "agresivă, dură şi teatrală", apreciind că România "este permanent în alegeri", ceea ce "e foarte rău pentru stabilitatea democraţiei".

acelasi lucru se spune de peste zece ani, dar nimeni nu vrea sa il recunoasca deschis. Noroc ca mai vin altii pe la noi, pentru a ne spune ei, ce noi nu avem taria de a recunoaste. Ieri, Arhi se lamenta pe blogul lui despre cum nu vrea sa mai mearga la vot. Se pare ca Ionut Oprea nu l-a convins. Nu-i nimic, garda moare dar nu se preda, garda merge mai departe.

Doar ca in ultimii ani am devenit profesionisti, avem specialisti in brand de tara care vin si ne sfatuiesc, directori de agentii de publicitate, sefi peste campanii electorale. cum naiba sa nu se intample ...

"Când am ajuns la Bucureşti, am confundat panourile publicitare cu cele elctorale. Se vede foarte puţin diferenţa dintre afişele de propagandă politică şi cele care vând detergenţi, de exemplu. Este greu să-ţi dai seama dacă doamna de pe afiş încearcă să-ţi vândă dero sau vreun program politic. Sau dacă domnul de pe panou face reclamă la o maşină sau candidează la primărie", a argumentat de Waele.

El a afirmat că, vizual, campania e lipsită de imaginaţie şi săracă în idei.

despre afisele electorale, stati pe aproape, ca am ceva nou-nout, in cateva zile,

revin

 

PS cat timp am stat pe site-ul mediafax, am fost bombardat de bannerul lui gusa din secunda in secunda, nu cred ca e ceva mai enervant, mai ales ca era pozitionat maiastru, deasupra textului. La mai mare. Pentru cei la fel de enervati de pop up-uri si alte cele, bannere sau mai stiu ce, incercati firefox cu adblock . Highly recommended.