15 decembrie 2008

Trip (2008)

găsit la Piticu

TRIP reprezintă un proiect iniţiat si coordonat de Florina Titz împreună cu actorii principali (Marian Adochiţei, Lana Moscaliuc, Dragos Stefan, Dan Telehoi, Mirela Ungureanu). Scenariul TRIP a fost scris pe o perioadă de patru luni, după o îndelungată cercetare si un studiu aplicat conversaţiilor zilnice înregistrate pentru a verifica şabloane autentice de vorbire si pentru a fi apoi aplicate în scenariu.

Sunt câteva replici în trailer care merită toată atenţia, mi-a plăcut cea cu cel care ştie cele mai multe lucruri despre mine sunt eu ...

nu cred că s-ar fi chinuit să îl facă pentru a prezenta doar un alt film despre droguri, nu că n-ar fi bun şi ăla, oricum, în afară de câteva încercări penibile, în anii anteriori, nu prea s-a marşat pe subiect. Probabil pentru a evita comparaţiile cu alte filme din afara, care au avut succes p'acilea. Requiem-ul, Trainspotting etc.

Oricum, din trailer, eu zic că merită să îţi părăseşti divixul confortabil şi să faci o vizită la cinema. Dacă am şti şi unde.