29 iunie 2009

D’ale calculatoarelor

Un software mai cunoscut decât nikita (8 mil. rezultate vs.305 mii) se hotărăşte să îşi strângă catrafusele şi să îşi facă upgradeul la ţară. Între timp oamenii mor, guvernele vor să îşi spioneze supuşii, ruşii sunt hacări, Kremlinul arată la fel de sinistru, unii oameni preferă să se încalţe cu şireturile legate, iar alţii au învăţat să conducă în Brooklin. Degetele sfârâie pe tastaturi, dar sincer, aş fi preferat să fie mai harnici în ceea ce priveşte scenariul.

vlcsnap-2009-06-29-13h28m43s151

Vi se pare cunoscut? În 2008, s-a numit Eagle Eye. Deja cred că ar putea face o franciză din micul progrămel care a plecat la plimbare …

Conspiracy my ass. Conspiraci e atunci când Mizil şi Gabor se ţigănesc ca la uşa cortului, pentru PR (Petardă Rank). Iar proştii de ei o caută pe Elodia unde a dus mutu’ capra.

vlcsnap-2009-06-29-13h36m45s186

Sper ca upgradeul din toamnă, la Karmic Koala să nu fie atât de palpitant, că altfel o las baltă şi îmi cumpăr şi eu un mac.

Cum ajung actorii cunoscuţi, precum Martin Sheen sau Ving Rhames să joace în mizeriile ăstea? Filmele proaste sunt o ameniţare la adresa sănătăţii populaţiei, ca să parafrazez o replică din film.

*A se evita şi a se înlocui cu orice altceva, chiar şi cu televizor.