25 martie 2011

Orus Marketing

orusmarketing
Daca doriti sa nu mai primiti studii online de la compania noastra, va rugam sa ne trimiteti un mail cu subiectul Unsubscribe si va rugam sa ne scuzati pentru eventuale neplaceri create. Informatiile colectate din sondaje sunt confidentiale. Scopul sondajelor online este de a aduna informatii statistice despre grupuri si nu despre individ. Informatiile colectate la nivel de individ nu vor fi facute public in niciun fel. Orus Marketing poate ocazional sa furnizeze informatiile colectate catre o alta firma de cercetare de piata, dar care trateaza informatiile tot in mod statistic si se supune la aceleasi reguli de confidentialitate.
urăsc listele de la care trebuie să te dezabonezi prin reply. Niciodată nu primeşti confirmarea că te-ai dezabonat. Dacă tot eşti ditamai firma de marketing, cât de greu trebuie să-ţi fie să pui şi tu un link de dezabonare?
În plus, dacă mă rugau frumos le făceam eu un mail mai frumos drăguţ, că nu se ştie când dau peste un fan Dinamo care aruncă cu sondajul lor la coş, dacă vede culorile Stelei
Acum stau şi mă întreb ca studentu ratat de ştiinţe politice ce sunt. Ce relevanţă poate să aibă un sondaj printre oamenii care aleargă după
Pentru fiecare chestionar completat castigi 150 de puncte, echivalentul a 50 de RON. In momentul in care acumulati minim 300 de puncte, puteti sa le convertiti in bani. Plata se va face in lei, din ziua exprimarii dorintei de conversie a punctelor in bani. Pentru verificarea numarului de puncte acumulate va rugam sa ne transmiteti un mail prin care ne cereti sa va comunicam totalul de puncte. Veti primi un cont unde sa vizualizati istoricul studiilor online si numarul de puncte acumulate. La inceputul lunii decembrie se efectueaza platile pentru cei care doresc conversia punctelor din studiile anterioare.
?
bonus
Dorim ca dvs să răspundeti la acest sondaj de la computerul lor de serviciu
???!!!