23 aprilie 2012

aveţi grijă ce băgaţi în copiii voştri

Dacă tot sunt părinţii atît de disperaţi cu mîncarea pentru copii, de ce n-ar fi şi cu ce bagă aşa-zisele grădiniţe performante? Prima dată cînd mi-au picat ochii pe flyerul de la Smart Kids, am crezut prima dată că procentul de alcool era mai mare decît citisem iniţial, după care am zis că poate cineva a dat copy-paste în cdr-ul greşit.

Dar azi, cruntul adevăr iese la lumină, în întreaga lui splendoare! În cazul în care doar domniile voastre erau pînă acum scîrbite de effective meetings şi powerpointuri geniale, iată că puteţi să vă răzbunaţi pentru toate orele pierdute mestecînd capetele creioanelor gumate sau visînd cu ochii deschişi la grătarele din weekend, în timp ce şefii sau colegii nefericiţi recitau pomelnicele corporatiste mai abitir decît nefericiţii nord-coreeni.

Şi de ce nu tocmai pe cei care v-au făcut zilele negre, cerîndu-vă ipaduri, aifoane şi alte năzbîtii? Lăsaţi-i şi pe ei să vadă prin ce cazne trebuie să treceţi pentru a le satisface poftele insaţiabile pentru tot ce zboară prin malluri.



Şi dacă


  • Comunicare si negociere
  • Managementul timpului
  • Elemente de marketing
  • Managementul schimbarii
  • Elemente financiare
  • Leadership
vi se pare prea puţin, puteţi oricînd să le asezonaţi cu


Noua sala de curs este dotat cu birouri individuale, videoproiector si flipchart si ofera un mediu placut si confortabil pentru desfasurarea acelor cursuri/activitati care includ si prezentari Power Point.
De ce?! De ce?! Ce fel de oameni cruzi au putut gîndi aşa ceva?! Mai bine-i cumpăraţi o păpuşă cu EMF şi EVP integrate şi terminaţi mult mai ieftin. Pentru că un drăcuşor îmi şopteşte că smartkidsul vă va uşura de mai mult de 1400 de RON.

Multe succesuri (cred că EBA a făcut parte din prima promoţie)!