24 august 2007

Concert Muse in Bucuresti 06.10.2007

... cu intarziere despre ...

... o stire anuntata de chestionabil, confirmata si de catre feeder.

Concertul Muse din Romania este prezentat de Orange si este produs de One Event si Livada. - sursa Afterparty

Confirmarea oficiala aici. Tot pe microcuts gasiti si un stream video cu clipuri.




Din reactiile de pe site-uri se observa interesul cu care sunt asteptati la Bucuresti, cu toate ca intrebarea zilei pare sa fie cine va canta in deschidere. Oameni buni, ce mai conteaza? E ca si cum te-ai plange ca nu ai loc de parcare la restaurant, inainte de a-ti face rezervare.


aici am gasit o colectie de interviuri Muse


Daca anul trecut am ratat Placebo, de data asta am timp destul sa ma asigur ca voi fi acolo. Mai ales ca Muse nu a pierdut foarte mult in meciul comercialismului, pacat ca nu acelasi lucru se poate spune si despre Placebo. Diferenta dintre Muse si alte formatii din aceasi zona cred ca e mai vizibila in modul in care ei isi construiesc piesele si atmosfera din jurul lor, similara cu cea intalnita in muzica simfonica.


Muse reprezinta si un exemplu in cazul felului in care muzica electronica a imbratisat trupele de rock mai obscure [underground] - ok, nu e cazul Muse - prin remixuri. Este o schimbare fata de moda nefericita de acum cativa ani, prin care se remixau piese cunoscute [cine a ascultat stairway to heaven remix stie la ce ma refer]. Acum trupe precum Klaxons, Simian Mobile Disco si altele, sunt introduse unui public nou, prin intermediul dj-lor. Daca Klaxons stau alaturi de John Acquaviva inseamna ca nu avem motive sa ne plictisim pe viitor.