08 mai 2008

CBS te lasa sa iti faci propria statie de radio

which will allow listeners to create their own personalized internet radio station with iTunes-like functionality. Play.It essentially allows users to act as their own digital DJs.

Deocamdata nu se dau prea multe detalii. CBS Radio va lansa o aplicatie online, Play.It care va permite utilizatorilor sa isi personalizeze playlistul si pe care sa il imparta mai apoi cu prietenii pe Facebook sau pe MySpace. Momentan serviciul nu este online, insa David Goodman, presedintele CBS Radio pentru digital media a facut o demonstratie live pe 5 mai la New York, in cadrul anuntului cu privire la infiintarea CBS Radio Digital Network. Parteneri in aceasta initiativa vor fi AOL [prin intermediul playerului radio si LAST FM, compania achizitionata de CBS].

La nivel de declaratii, intentiile sunt cel putin ambitioase

One goal is to "destroy the myth that no one listens to radio," and the other, to prove the effectiveness of electronic measurement.

"It's a way to create a cool and dynamic page for radio in a way that never existed before," David Goodman

Se pare ca nu este singura initiativa de acest gen. Clear Channel a anuntat la randul sau ca intentioneaza sa lanseze un serviciu tinteste tot radioul online.

 

via Advertising Age