28 ianuarie 2009

Citeşte în continuare

UPDATE

că tot vorbeam de usabilitate, Userfly este un serviciu care permite proprietarilor de siteuri sa monitorizeze comportamentul vizitatorilor în detaliu, contra unei taxe de 0,05 dolari. Şi pentru că este normal să ştiţi pe ce daţi banii, există şi un demo prin care puteţi să vă daţi seama cu ce se mănâncă Userfly.

sau varianta sa în engleză, read more. Multă lume o foloseşte în construcţia siteului, însă văd că unii dintre ei încurcă borcanele. Urăsc să dau clic şi sa descopăr că mai sunt de fapt doar trei cuvinte ascunse. Sau să ajung dintr-un tag pe un articol, şi să descopăr că trebuie să mai dau un clic, şi încă unu’, şi încă unu’ …

apropo de postul lui Manafu

Web developerii ar trebui sa faca site-uri pentru consumatori, sa caute sa raspunda nevoilor clientilor. Sa fim seriosi! Cine cauta pe Internet istoria RCS? (s.m). La naiba, eu cautam optiunile pe care le am ca nou abonat si detalii privind oferta. Si cine vrea grila de programe in PDF? Ca sa nu mai vorbesc ca din oferta online intelegi ceva, iar la "sucursala" ti se spune categoric altceva.