14 aprilie 2014

mintea cea de pe urmă

În primul rând, nu este deloc adevărat nici că au fost mesaje de un anumit tip de sprijinire a primarilor cu probleme în timpul campaniei interne (din PDL - n.r.), iar pe de altă parte BPN actual este extrem de tânăr, vicepreşedinţii nu au fost nici membri ai Partidului Comunist, nici ai FSN-ului, pe când domnia sa a fost şi a spus-o chiar într-o reuniune la ultima întâlnire, de fapt din 2004, cu domnul Năstase: «Ce mare păcat că românii trebuie să aleagă între doi comunişti» şi avea dreptate. A spus-o dânsul, nu o spun eu", a adăugat Blaga.

şi

41%dintre cei intervievaţi ar vota cu Ceauşescu, preferându-l liderilor de partide politice aflaţi în viaţă, iar 5% sunt încă nehotărâţi. 

Eu dacă aş fi în locul lui Blaga, nu m-aş grăbi aşa repede să concediez PCR-ul ...

Acum la modul serios, cît de rupţi de realitate trebuie să fie politicienii români, ca să se acuze reciproc de apartenenţă la PCR şi FSN în 2014? Stau şi mă întreb pentru ce o fac. Oare chiar cred că îşi seduc alegătorii cu aşa ceva? O fac pentru a-şi recăpăta legitimitatea în ochii membrilor de partid? Sau pentru a-şi satisface orgoliile?