26 mai 2014

Homo teleormanus

Daca se dovedeste ca PSD-ismul corrupt si aparent atotputernic nu ia pana la urma mai mult de 40%, e un dezastru de PR pe care si l-au facut cu mana lor. Au transformat o victorie (urata e adevarat) dar victorie clara, intr-o infrangere psihologica.

DPA pe contributors.ro

 

Serios? Asta era problema? Că n-a fost patru, c-a fost trei? Iarăşi intrăm în Zona Crepusculară a lui Porumboiu. Băi, a fost sau n-a fost o victorie PSD? Se pare că în România, nimic nu e suspus dezbaterii.

On topic, mi se pare mie de ceva vreme, că principala greşeală a analiştilor este că ei îi confundă pe votanţii PSD cu votanţii FSN. Ăştia de la PSD sunt rezultatul muncii FSN-ului, produsul, omul nou, homo teleormanus, nu ăi vechi, de-i ştiţi voi.

Eu zic să vă-mpăcaţi cu ideea că strategia lui Iliescu a dat roade şi acum se culeg rezultatele. Oamenii ăştia asta vor, ce le promite Ponta, Dragnea şi restul. Şi ei ştiu că n-o să avem autostrăzi, locuri de muncă şi alte bazaconii. S-au resemnat. Pentru ei e bine aşa. Nu mai aveţi cum să-i mutaţi de unde sunt, nici dacă trageţi cu tunul.

Chiar credeţi că debandada din învăţămînt, lenea de la Ministerul Muncii, incompetenţa din primării sunt toate accidentale?

Bine, atunci îmbătaţi-vă cu apă rece, cum că plînge Dragnea pe umerii Bombonicăi, că n-a luat 4 şi a luat doar 3. Ce credeaţi, că dăm bacu? P-ăla l-au picat demult.