14 ianuarie 2009

Unde te duci?

Sincer vorbind nu sunt mare specialist în statistici. Nu am înţeles niciodată discuţiile dintre bloggeri despre statistici. Bine, asta şi pentru că nu am mulţi vizitatori, dar am considerat că atunci când răspunzi la un comentariu, nu are nici o importanţă ce trafic ai avut în ziua aia. Folosesc două servicii de monitorizare a traficului pe blog, Woopra şi Analytics-ul, dar nu pot spune că mă omor după ele.

La Woopra e fain că poţi să vezi care dintre prieteni a intrat când, iar Analyticsul, ei bine, Analyticsul e bun când îmi spune că am un bounce rate mic. Bine, cu structura asta a blogului, cred că oricine ar fi avut un bounce rate mic.

Dar nu despre asta vroiam să vă vorbesc. Ci de un lucru ciudat, pentru mine, pe care l-am observat de ceva timp, graţie Woopra. Nu prea se omoară nimeni să meargă mai departe, pe linkurile pe care le dau. Din păcate, ele mi se par cel mai important lucru de aici. Nu contează foarte mult ce zic eu, cred că merită citite sursele. Este şi unul din motivele pentru care am reluat blogul, după tâmpenia din primăvară. Pentru a pune ştiri, articole pe care mă gândesc că le-aţi putea găsi interesante.

Şi atunci, mi se rupe inima sunt tare nedumerit când vă că pe loc fruntaş stă linkul cu articolul Simonei Tache

 

outgoing links woopra