28 martie 2012

reddit loveşte din nou

Probabil că aţi auzit de povestea din spatele lui Rome Sweet Rome. Dacă nu, articolul ăsta din Wired este destul de edificator.

Acum Reddit loveşte din nou. A ajuns pe prima pagină, un clip în care un puşti de 17 ani primeşte un motivaţional greu de la maică-sa (e drept că are şi circumstanţe atenuante, vorbim totuşi de death metal progresiv şi o trupă care se numeşte Logistic Slaughter). Ca experiment, aţi putea să închideţi ochii şi să vă închipuiţi că progeniturile domniilor voastre cîntă într-o astfel de trupă. Acum, cîţi dintre voi i-aţi încuraja să continue? În apărarea puştiului, trebuie să spunem că ştie să cînte destul de bine.



Una peste alta, Kevin Pereira  intră pe fir (după ce ascultă o piesă cîntată de puşti) şi îl invită la emisiunea pe care o găzduieşte el, Attack of the Show, pe G4tv.

Mai e ceva important în toată povestea asta. Chiar la început, maică-sa nu încetează să repete că puştiul stă zi de zi cu chitara şi calculatorul şi cum îşi pierde el vremea. Ei bine, puteţi să decupaţi fragmentul ăla şi să vi-l puneţi pe perete, pentru că asta este singura modalitate prin care veţi ajunge să faceţi ceva bine (orice).