22 octombrie 2007

Bazaconia zilei

Cu tot frigul de afara, parca nici nu iti mai vine sa mai scrii despre toate tampeniile pe care citesti pe net. Ca de exemplu, despre dovada ca nici chiar cei mai destepti dintre noi, nu sunt feriti de ipostaze penibile.

Domnul laureat de premiu Nobel sustine sus si tare ca negrii lor sunt mai prosti decat albii nostri. Nu ar fi nimic nou sub soare, daca nu ar veni din parte unui venerabil purtator de ani si diplome. Si nu este la prima contraventie. Cel mai mult m-a amuzat concluzia pentru conceptul de latin lover [legata de pigmentul pielii], Pepe stai drept! Nu pot decat sa citez:

"That's why you have Latin lovers," he said, according to people who attended the lecture. "You've never heard of an English lover. Only an English patient."


Cred ca de fapt este izbucnirea unui spectator furios pe filmul care l-a dezamagit. Mai buna decat orice recenzie. Am mai vazut si eu filme si nu mi-au placut, dar nu m-am apucat sa dezvolt teorii rasiste plecand de la rateurile unor regizori sau actori. Orbitoru, ai cuvantul!